Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Οι γιορτές απαιτούν λάμψη και δώρα...

H Anne Hathaway φωτογραφημένη για την Vogue ως άλλη Audrey Hepburn. H λαμπερή εμφάνισή της είναι όνειρο κάθε γυναίκας ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, γνωρίζω καλά, πως πολλές από εσάς σκέφτεστε,  τί θα μπορούσατε να κάνετε για να δείχνετε πιο φρέσκες και λαμπερές. Εξάλλου τόσα χρόνια ως beauty editor γνωστών γυναικείων περιοδικών  λαμβάνω κάθε τέτοια εποχή μηνύματά σας, μέσα από τα οποία λίγο έως πολύ με ρωτάτε τα ίδια πράγματα, δηλαδή, τί να χρησιμοποιήσετε για περισσότερη λάμψη και πιο φωτεινό πρόσωπο χωρίς σημάδια γήρανσης.
Και βάζω λοιπόν τον εαυτό μου να σκεφτεί: τι θα έκανε μια σύγχρονη σταχτομπούτα, που θα ήθελε να είναι λαμπερή, αλλά δεν έχει το μαγικό ραβδάκι της νεράιδας;
Μια εξαιρετική λύση για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα ανανέωσης στο πρόσωπο, είναι να επισκεφθείτε έναν καλό δερματολόγο και να κάνετε κάποιες συνεδρίες με  laser ή ένα χημικό peeling ή κάποια ενέσιμα, όπως το υαλουρονικό οξύ και το botox (αυτές είναι οι πιο αποτελεσματικές, αξιόπιστες, ασφαλείς και ελάχιστα επεμβατικές  θεραπείες με εντυπωσιακά αποτελέσματα).
Αν όμως δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα ή η διάθεση να πάτε σε μια τέτοια λύση και θέλετε μια αγωγή δραστική που θα σας αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε 1-2 μήνες ή μια αγωγή που θα σας βοηθήσει να συντηρήσετε ενδεχομένως τα καλά αποτελέσματα κάποιας επέμβασης που έχετε κάνει ήδη στο ιατρείο, τότε μπορώ να σας αποκαλύψω μια άλλη λύση.
Θα σας μιλήσω για έναν εξαιρετικό ορό, ο οποίος  με τρεις σταγόνες, δύο φορές την ημέρα σε 12 εβδομάδες προσφέρει το 63% των αποτελεσμάτων μίας θεραπείας με laser όσον αφορά στην μείωση των ρυτίδων.  Καλό;
Το ακόμη καλύτερο όμως είναι άλλο!!!!
Επειδή πλησιάζουν Χριστούγεννα έχω αποφασίσει να σας κάνω στο εξής κάποια δώρα.
Από αύριο το βράδυ λοιπόν μαζί με την αποκάλυψη του ορού ξεκινάει και διαγωνισμός από τον οποίο 10 τυχερές από εσάς θα κερδίσετε εντελώς δωρεάν αυτόν τον υπέροχο ορό της  Clinique που κοστίζει 82,90 ευρώ (προτεινόμενη λιανική τιμή για την συσκευασία των 50ml). Αυτά είναι τα μόνα που σας αποκαλύπτω για τώρα!!!

Κρατήστε επαφή λοιπόν,  αν σας ενδιαφέρει αυτό το πολύτιμο καλλυντικό για εσάς ή για κάποια στενή σας φίλη, ώστε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό. Αύριο οι λεπτομέρειες...

Πολλά φιλιά

Beauty Co-Co

8 σχόλια: