Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Η πρόκληση γίνεται...πιο σκοτεινή!


Backstage φωτογράφηση από τα γυρίσματα της καμπάνιας  Gucci Guilty Black!
Είναι μια βροχερή νύχτα στην πόλη. Ένας άνδρας και μια γυναίκα σε ένα μυστικό ραντεβού. Ο ήρωας εμφανίζεται πάνω σε μια κλασική μοτοσικλέτα Norton 750. Ξαφνικά, μια λαμπερή Rolls-Royce Silver Cloud εμφανίζεται πίσω του, στριφογυρίζοντας μπροστά του για να τον αναγκάσει να σταματήσει. Η παρτενέρ του που αγαπά τον κίνδυνο, απλώς παίζει το παιχνίδι της. Αυτή τη φορά η απόλαυσή τους δεν γνωρίζει σύνορα...

 H Evan Rachel Wood κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Πρωταγωνιστές είναι η femme fatale Evan Rachel Wood και ο ήρωας δράσης του Χόλυγουντ Chris Evans. Κι όλα αυτά στο νέο υπέροχο διαφημιστικό των αρωμάτων Gucci Guilty Black pour Femme και Gucci Guilty Black pour Homme.


"Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι σαφής: πράσινο και κόκκινο φως, απέναντι στο οποίο τα μάτια των πρωταγωνιστών και οι προθέσεις τους καίνε σαν κάρβουνα" αναφέρει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης Frank Miller. Αυτά τα μοτίβα επανεμφανίζονται στην εικόνα των δύο μπουκαλιών: το δικό της τυλιγμένο σε παθιασμένες φλόγες, το δικό του περιτυλιγμένο από αινιγματικό σμαράγδι καπνό.

Η διευθύντρια δημιουργικού του οίκου Frida Giannini εμρηνεύει τα χρώματα μέσα από την δική της προσέγγιση: «Θέλησα να δημιουργήσω ένα προκλητικό σχεδιασμό για το Guilty Black, αλλά βασιζόμενη στην πλέον εμβληματική συσκευασία του Guilty. Προσθέσαμε το υποβλητικό κόκκινο γυαλί για το γυναικείο άρωμα, πράσινο για το ανδρικό, ως φόρο τιμής στην διαχρονική πράσινη και κόκκινη λωρίδα του Gucci ."

Όσο για το άρωμα τους;

Το Gucci Guilty Black Pour Femme είναι ένα έντονο ανατολίτικο λουλουδάτο άρωμα στο οποίο ο
ΚΟΚΚΙΝΟΣ- καυτός αισθησιασμός είναι τo παν. Ένα άρωμα που τραβάει την προσοχή με χυμώδη κόκκινα φρούτα και με τη σπιρτάδα του ροζ πιπεριού. Η διάθεση
που αποπνέει είναι νεανική τόλμη, ενώ χάρη στο πατσουλί, σήμα κατατεθέν των αρωμάτων Gucci δημιουργεί μια αίσθηση εθιστικής λαχτάρας.

Το Gucci Guilty Black Pour Homme είναι ένα δυναμικό ΠΡΑΣΙΝΟ fougère όπου ο δυναμισμός εκπέμπει αποπλάνηση. Αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις μέσα από την έκρηξη του πράσινου κόλιανδρου και της τονωτικής λεβάντας που προσδίδει νεανική αυτοπεποίθηση.

Αξίζει να τα δοκιμάσετε
Πολλά φιλιά
Beauty Co-Co

1 σχόλιο: