Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Αποτελέσματα διαγωνισμού Phytoplage!

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Καλοκαιριού! Phytoplage Huile Protectrice... για την φροντίδα και την προστασία των μαλλιών μας στον ήλιο!

Το πόσο χάρηκα αυτόν τον διαγωνισμό δεν λέγεται... Μου άρεσε πολύ που μπήκατε στην διαδικασία με μεγάλη προθυμία απ' ότι διαπίστωσα,  να μαντέψετε την φετινή συλλεκτική συσκευασία του Huile Protectrice της Phytoplage... Και όπως πολύ σωστά μαντέψατε οι περισσότερες και περισσότεροι το συλλεκτικό spray είναι ο αριθμός 4,  αυτό δηλαδή που έχει στην συσκευασία του την ψάθα.


 Παραπέμπει σε τσάντα θαλάσσης, σε καπέλο ή σε απλή ψάθα σαν αυτές που στρώνουμε στην άμμο.. Όπως, αρκετοί ψηφίσατε και το 3,  αλλά και το 1... Ποιός ξέρει μπορεί η Phytoplage του χρόνου να λάβει υπόψη της αυτές τις προτιμήσεις...
Σύντομα θα σας γράψω αναλυτικά πολλά περισσότερα γι' αυτό το υπέροχο spray και την σειρά Phytoplage. Κρατήστε όμως ένα βασικό! Εγώ το χρησιμοποιώ στα μαλλιά μου όχι μόνο για προστασία από τον ήλιο στις διακοπές μου, αλλά και στην καθημερινότητά μου. Μάλιστα δίνει στα μαλλιά μου ένα beach look που είναι υπέροχο!!!


Η πλήρης σειρά Phytoplage αποτελεί την ιδανική φροντίδα μαλλιών κάτω από τον ήλιο και μετά από αυτόν!
 
 Και εδώ είναι τα ονόματα των νικητών. 
Μέλη του blog που μάντεψαν σωστά κληρώθηκαν και αναδείχθηκαν 5 νικήτες που είναι οι:
1. kanelli Papadaki (FB Ellie Pappa)
2. Domniki Sarri
3. dem P (FB demmy Papaefthimiou)
4. Thanos Anestis
5. Αντωνία Κολλινιάτη( FB Aggelos Antonia)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Σας εύχομαι πάντα να είστε τυχεροί.

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους που συμμετείχατε. Υπόσχομαι ότι σύντομα, πολύ σύντομα, έρχονται νέες εκπλήξεις και εύχομαι και άλλοι πολλοί να είναι τυχεροί.

Οι νικητές θα λάβουν άμεσα mail στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουν εντός 48 ωρών αλλιώς το δώρο τους κληρώνεται ξανά.

Και πάλι σας ευχαριστώ!!!!
Πολλά φιλιά
Beauty Co-Co
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου