Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Οι νικήτριες από τον διαγωνισμό Revitalift Magic Blur!


Ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί περισσότερο από ποτέ με τις απαντήσεις σας στον διαγωνισμό που έτρεχε όλη την περασμένη εβδομάδα! Προφανώς η νέα σειρά Revitalift Magic Blur της L'oreal Paris σας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, σας έχει ενθουσιάσει θα έλεγα, όπως διέκρινα από τα σχόλια σας, και καθόλου άδικα, αφού πραγματικά είναι μια πολύ εντυπωσιακή σειρά αντηγήρανσης. Επιτυγχάνει, όπως ακριβώς έχετε γράψει,  άμεσα αποτελέσματα βελτίωσης της επιδερμίδας ταυτόχρονα με την μακροχρόνια δράση της.  Ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ανοιχτοί πόροι, γυαλάδες και άλλες ατέλειες βελτιώνονται αμέσως, ενώ χάρη στους  αντιγηραντικούς παράγοντες που περιέχει, όπως Pro-Retinol Α και Dermalift, που δρουν αποδεδειγμένα σε βάθος χρόνου, επιφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα.Θα έλεγα ότι με την χρήση αυτών των προϊόντων βλέπεις  άμεσα στην επιδερμίδα σου όσα πρόκειται να συμβούν σε 1-2 μήνες χρήσης επί της ουσίας!

Κατόπιν κλήρωσης λοιπόν αναδείχθηκαν 5 τυχερές που θα παραλάβουν από ένα σετ με τα δύο υπέροχα αυτά προϊόντα, οι οποίες είναι:
1. Χριστίνα Λαμπίρη
2. EUA BRAUN (FB Lydia Anastasiadou)
3. XARA (FB Χαρούλα Ντελιδάκη)
4. Iphigenia (FB IfiGenia)
5. ΝΙΚΗ ΡΟΚΑΝΑ 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
Θα πρέπει άμεσα να απαντήσετε στο mail που θα λάβετε.

¨Οσο για όλες και όλους εσάς που δεν κερδίσατε αυτή τη φορά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και σημειώστε πως σύντομα, άμεσα, έρχεται νέα έκπληξη!

Πολλά φιλιά 
Beauty Co-Co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου