Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Mood... Καλοκαιρινό!

Αυτή είναι η αγαπημένη μου παραλία, κάπου στο πουθενά που ελάχιστοι γνωρίζουν... 

Ήταν δύσκολοι οι μήνες που πέρασαν... Πολλά συνέβησαν... Κάποια τα προσπέρασα (όχι εύκολα ομολογώ). Κάποια άλλα,  εγκαταστάθηκαν με απαιτήσεις.. Δεν παραπονιέμαι... Αντιθέτως, περιμένω, υπομένω, σχεδιάζω, ελπίζω... Ζω την κάθε μέρα με ευγνωμοσύνη, (κάποιες φορές στον δικό μου κόσμο είναι γεγονός) και δεν παύω να ονειρεύομαι... Γιατί όπως έχω ξαναπεί αυτή την υπέροχη ζωή δεν την χαλαλίζω για τίποτα και κανέναν... Και ευτυχώς, αυτή η ζωή μου έχει φέρει ένα πολύτιμο δώρο, έναν γάτο αισιόδοξο, όμορφο, έξυπνο, που με παροτρύνει για νέα ξεκινήματα, που με υποστηρίζει, που με εμπνέει, που είναι πάντα δίπλα μου και ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου... Έναν γάτο που δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες, που δεν κλαίγεται, που δεν λιγοψυχάει, που έχει απόλυτα ανδρική συμπεριφορά... Πώς να μην είμαι ευγνώμων; Σε ευχαριστώ!!!

Και τώρα, θα κατεβάσω για λίγο διακόπτες...κλείνω τα μάτια μου και απολαμβάνω... αφήνω επιτέλους τα μαλλιά μου βρεγμένα, ακούω το κύμα, αλλά και τον Franky... (Summer Wine παγωμένο παρακαλώ...). Νιώθω τη ζεστή άμμο στα πόδια μου και προσθέτω χρυσή λάμψη  στην επιδερμίδα μου, (χάρη στη Laura Mercier Face Illuminator Powder)

Απολαμβάνω το εξωτικό άρωμα βανίλιας που αναδύεται από το σώμα και τα μαλλιά μου χάρη στο συλλεκτικό λάδι HΕΙ PΟΑ Ode a l'audace με Monoi Ταϊτής και Βανίλια. Η μικρή μου πολυτέλεια που μου θυμίζει δυο λατρεμένες φίλες... Ξέρουν αυτές!


Την ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ κρατώ λοιπόν για τις διακοπές  και δυο τρία πράγματα απλά,  που με κάνουν και νιώθω πιο όμορφη και πιο ποθητή. Πετάω φυσικά από πάνω μου τη σαβούρα... Τα έχουμε ξαναπεί ...κόλακες, υποτιθέμενοι φίλοι και βρικόλακες ας μείνουν μακριά από εμάς... τους αφήνουμε να "εκτεθούν" στο φως του ήλιου...Πιστέψτε με... αρκεί για να εξαφανιστούν για πάντα!


Να περνάτε καλά, όπου κι αν είστε, είτε έχετε φύγει για διακοπές είτε όχι...
Εξάλλου διακοπές κάνεις παντού... το θέμα είναι να κατεβάσεις τους διακόπτες!

Πολλά φιλιά
Τα λέμε σύντομα με πολλά και όμορφα νέα

Beauty  Co-Co

Υ.Γ Τα προϊόντα Laura Mercier μπορείτε να τα βρείτε στα πολυκαταστήματα Attica. Ενημερωθείτε για την γκάμα των προϊόντων Hei Poa στο www.heipoa.gr και για τα σημεία πώλησης τους ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου