Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Ταξίδι στη Γαλλία με την Pierre Fabre

Στο Castres την πατρίδα του Pierre Fabre


Ακολουθήστε με σε ένα ταξίδι εμπειρίας στην Pierre Fabre στη Γαλλία και ανακαλύψτε τη σημαντική ιστορία της εταιρείας αλλά και τα «υλικά» που αποτελούν τη βάση για το παρόν και το μέλλον της. Γνωρίζοντας ότι οι περισσότερες από εσάς έχετε απολαύσει τη φροντίδα που προσφέρουν τα προϊόντα της, είμαι σίγουρη πως θα νιώσετε μέρος της ξεχωριστής αυτής διαδρομής!


Όταν έμαθα πως θα βρεθώ στις εγκαταστάσεις του ομίλου Pierre Fabre στη Γαλλία, ένιωσα απεριόριστη χαρά γιατί θα είχα την ευκαιρία να δω από κοντά κομβικά σημεία μιας πρωτοπόρου φαρμακευτικής εταιρείας με σπουδαία δερμοκαλλυντικά προϊόντα. Η Pierre Fabre, με καινοτόμες λύσεις για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών, ακολουθεί την κορυφαία αρχή, που θέλει την ομορφιά να έχει τις ρίζες της σε κανόνες δεοντολογίας. Γι’ αυτό και τα brands της έχουν διαγράψει λαμπρή πορεία διεθνώς. Αρκεί να λάβουμε υπόψη αυτά που έχουμε ψηλά στις προτιμήσεις μας κι εμείς στην Ελλάδα, όπως Avène, Galénic, Klorane, René Furterer, Elancyl, A-Derma, DucrayΠρόκειται για εξέχουσες μάρκες με μεγάλη ιστορία, οπότε ένα τέτοιο ταξίδι για κάθε δημοσιογράφο της εξειδίκευσής μου είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητό. Ετοίμασα τη βαλίτσα μου και με μεγάλη ενθουσιασμό βρέθηκα στο αεροδρόμιο ως μέλος μιας αποστολής 6 συνολικά γυναικών. Έτσι ξεκίνησε το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του Pierre Fabre, του εμπνευσμένου επιστήμονα που με μεγάλη αγάπη για τον άνθρωπο και τη φύση δημιούργησε αυτόν τον όμιλο.

Κάποια από τα εμβληματικά σημεία της Pierre Fabre  που επισκεφθήκαμε στη Γαλλία


Φτάσαμε βράδυ στο Montpellier και, μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή στην εξοχή, κατευθυνθήκαμε στις ιαματικές εγκαταστάσεις της Avène και στο «Eau Thermale Avène lhôtel». Πραγματική μαγεία. Κοιτώντας τη θέα από το παράθυρό μου το επόμενο πρωί έμεινα έκθαμβη από τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος. Ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις των ιαματικών λουτρών, μάθαμε την ιστορία του brand, ενημερωθήκαμε για την πολύτιμη σύνθεση του ιαματικού νερού και ανακαλύψαμε στην πράξη τις ωφέλιμες για την επιδερμίδα εφαρμογές του, ενώ δοκιμάσαμε τα ιαματικά λουτρά, όπου διαπίστωσα βγαίνοντας πως το δέρμα μου ήταν σαν βελούδο, σαν ένα αόρατο φιλμ να το είχε μεταμορφώσει.  
Διαβάστε τη συνέχεια στο περιοδικό IQbeaute.
Μάνια Μπούσμπουρα
για την Beauty Co-Co!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου