About me


Ποια είμαι;

Είμαι μια γάτα που λατρεύει το Παρίσι και ό,τι έχει σχέση με αυτό, την μόδα, τον κόσμο της ομορφιάς, τα ωραία ταξίδια, τους ωραίους ανθρώπους, την όμορφη ζωή! Αγαπώ το κόκκινο κραγιόν, τις ακριβές τσάντες, τα πανύψηλα παπούτσια και τα δυνατά αρώματα. Ζω έντονα κάθε στιγμή και κάθε μέρα. Ένα ποτήρι σαμπάνια ή ένα καλό κόκκινο κρασί είναι πειρασμοί που απολαμβάνω μέχρι τελευταία σταγόνα. Μου αρέσει να μιλάω με τις φίλες μου fefo και deni και όχι με ψυχαναλητή! Επίσης μου αρέσει που είμαι ερωτευμένη. Έχω δίπλα μου τον γάτο της ζωής μου και θέλω κάθε φορά να του αρέσω και πιο πολύ!

Mια γάτα... Beauty Editor!


Εργάζομαι εδώ και χρόνια ως beauty editor σε μεγάλα γυναικεία περιοδικά. Ενημερώνομαι για τα τελευταία νέα της ομορφιάς καθημερινά και ταξιδεύω συχνά στο Παρίσι και όπου αλλού προστάζει η δημοσιογραφική ενημέρωση. Θεωρώ πως είμαι μια γάτα με ένα ιδιαίτερο προσωπικό στυλ και μπορώ να ξεχωρίσω κάθε τι που αξίζει πραγματικά μια θέση στο boudoir κάθε γάτας. Μου αρέσει να ανακαλύπτω και να αποκαλύπτω τα καλύτερα!
Η φιλοσοφία μου για το styling


Ο στόχος πρέπει να είναι ένας πιστεύω για κάθε γάτα. Πως θα γίνω καλύτερη; Εγώ, η μια και μοναδική που δεν μοιάζω με τις άλλες, έχω την μόδα υπηρέτη, τις τάσεις για να παίζω, το styling και το μακιγιάζ για να με κάνουν να νιώθω πιο ξεχωριστή. Όλα είναι προσαρμοσμένα στα μέτρα μου. Θέλω για το πρόσωπό μου τα καλύτερα καλλυντικά και τους πιο έμπειρους ειδικούς. Τα αναζητώ συνεχώς και δεν αγοράζω απλά, επιλέγω την ποιότητα που άλλοτε μπορεί να είναι ακριβή και άλλοτε όχι. Ξοδεύω χρήματα για τα πιο ακριβά παπούτσια που συνήθως είναι από 12 πόντους και πάνω, αλλά ξέρω και πώς να ισορροπώ σε αυτά με χάρη. Κι αν πέσω; Κανένα πρόβλημα!  Θα σηκωθώ και θα συνεχίσω. Αγοράζω ακριβές τσάντες και τις χαίρομαι χωρίς τύψεις. Όμως, όταν τα οικονομικά μου δεν το αντέχουν, γνωρίζοντας καλά την τέχνη του mix&match επιλέγω οικονομικότερα κομμάτια και ποτέ μα ποτέ (προς θεού!) δεν κυκλοφορώ με "μαϊμούδες". Είμαι μια ψωνισμένη γάτα ίσως για κάποιους και για κάποιους άλλους μια γάτα με στυλ. Εγώ πάλι, απλά με κοιτώ στον καθρέφτη και νιώθω υπέροχα. Ενδεχομένως κάποιες φορές θα βλέπουμε μαζί υπέροχα προϊόντα που δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε. Το θέμα όμως είναι αλλού! Να μπορούμε να ονειρευτούμε, να ελπίζουμε, να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε να λέμε θα αποκτήσω λίγα και καλά και μου αρκούν! Μια τέτοια γάτα είμαι ΕΓΩ και μια τέτοια είναι ΦΙΛΗ μου. Μήπως είσαι κι ΕΣΥ;

Εγώ και... οι άλλοι!


Δεν διστάζω να εκφραστώ με τον δικό μου τρόπο και να βάλω την σφραγίδα μου σε κάθε τι που κάνω, ακόμη κι αν κάποιες φορές ξέρω πως θα προκαλέσω σχόλια όχι και τόσο ευχάριστα. Δεν με ενδιαφέρει όμως να αρέσουν όσα κάνω σε όλους. Εξάλλου ποτέ κάτι που κάνουμε δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα μας θαυμάζουν, κάποιοι που θα μας αγαπούν, κάποιοι που θα μας ζηλεύουν, κάποιοι που θα μας απεχθάνονται και κάποιοι που απλά θα αδιαφορούν για εμάς. Προσωπικά μετράω μόνο το πώς νιώθω με όσα κάνω. Αν νιώθω πως πατάω γερά στα κεραμίδια που σκαρφαλώνω δεν με φοβίζει τίποτα!


H πρώτη μου σύνεντευξη στο λατρεμένο μου on line περιοδικό manifesto!